Centru de formare profesionala.

[ RO ] [ EN ]

News image 1

News image 2

News image 3

News image 4


Proiectul “Inalta calitate in formarea profesionala” ID 63761
este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial - Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara 2- “Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii”, Domeniul major de interventie 2.1 – “Tranzitia de la scoala la viata activa”.


Initiator: Grupul Scolar Anghel Saligny din Galati
Parteneri: Asociatia “Formare Studia” din Iasi
                Centrul pentru Formare Profesionala si Dezvoltare Regiona din Constanta
Scopul proiectului: dezvoltarea aptitudinilor de munca ale elevilor aflati in tranzitie de la scoala la viata activa si in consecinta, imbunatatirea insertiei acestora pe piata muncii.

Perioada de derulare: august 2010-  iulie 2013

Valoarea totala a proiectului: 4.296.500,00 lei
Contributie FSE: 3. 619.744,14 lei
Contributie nationala: 500.155,86 lei
Contributie beneficiar si parteneri: 84.600.00 lei


Grupul caruia i se adreseazaproiectul este format din elevii din invatamantul tehnic de zi si seral, ruta directa si progresiva, inscrisi la Grupul Scolar “Anghel Saligny” Galati, in vederea calificarii in meseriile din domeniul constructii.

Rolul principal al Asociatiei “Formare Studia” in proiect este de a  organiza cu elevii activitati de consiliere pentru o viitoare cariera, in vederea realizarii succesului scolar de catre acestia, integrarii si adaptarii la cerintele societatii. (detalii).

Lansarea oficiala a  proiectului s-a realizat de catre fiecare partener. Asociatia FORMARE STUDIA  a organizat activitatea de lansare in Sala de sedinte a Inspectoratului Scolar Judetean Iasi, Corpul C, in ziua de 10 septembrie 2010, orele 10,00-14,00.
Au participat 52 persoane din mediul educational, ONG, mediul economic, reprezentanti ai institutiilor partenere in proiect, delegati ai mass-mediei.
Invitat special: Liliana Romaniuc, Inspectorul Scolar General –ISJ Iasi.
Fotografii de la lansare - vizualizare

 

Raport al activitatii de consiliere privind cariera realizata de Formare Studia pentru elevii grup tinta de la Grup Scolar "Anghel Salighny" Galati in anul I de proiect (august 2010 - iulie 2011) - vizualizare


Produse realizate incadrul proiectului pentru grupul tinta

                      


Newsletter - iunie 2012


Raport al activitatii de consiliere privind cariera realizata de Formare Studia pentru elevii grup tinta de la Grup Scolar "Anghel Salighny" Galati si Grup Scolar "Dumitru Mangeron" Iasi in anul II de proiect (august 2011 - iulie 2012) - vizualizare


Buletin informativ - activitati derulate in perioada august 2011- iulie 2012 


Harta agentilor economici -  Harta este destinata elevilor grup tinta in proiect si tuturor persoanelor interesate. Scopul ei este de a facilita acestora accesul catre o baza de date cu agenti economici - posibili angajatori din zona de NE.

 

Raport al activitatii de consiliere privind cariera realizata de Formare Studia pentru elevii grup tinta de la Grup Scolar "Anghel Salighny" Galati si Grup Scolar "Dumitru Mangeron" Iasi in anul III de proiect (februarie-iulie 2013) - vizualizare

Fotografii de la activitatile de consiliere anul III - vizualizare

 

Conferința de închidere oficială a proiectului a fost organizată de FORMARE STUDIA  la Liceul Tehnologic Dumitru MangeronIași, în data de 20 iunie.

La eveniment au participat 52 persoane: reprezentanți ai liderului de parteneriat, reprezentanți ai partenerului FORMARE STUDIA, cadre didactice și elevi de la Liceul Dumitru Mangeron din Iași, reprezentanți ai agenților economici din regiunea de N-E.

Fotografii de la conferinta de inchidere - vizualizare

News & Events

2018-10-25 - Conferința de închidere a proiectului “Din grijă pentru copiii și tinerii cu nevoie speciale!”

Asociația Formare Studia are deosebita plăcere de a vă invita Miercuri, 31 octombrie 2018, ora 12.00, la Liceul Tehnologic Vasile Pavelcu din Iasi ‚ str. Ion C. Brătianu 26, Cancelarie la Conferința de închidere a proiectului “Din grijă pentru copiii și tinerii cu nevoie speciale!”, contract nr. 19456/2018, finanţat de Consiliul Judeţean Iaşi, în cadrul Programului pentru acordarea de finanţări nerambursabile în anul 2016 din bugetul Judeţului Iaşi – Consiliul Judeţean Iaşi, conform prevederilor Legii nr.350/2005.

2017-08-24 - -

2016-01-13 - The Art of Mentoring training package

Replique Montre | Replique Montre Breitling | Rolex Replique Montre

FORMARE STUDIA is inviting you to participate in a training course on mentoring.

 

The Art of Mentoring training package contains three courses that addresses to adults from European countries that desire to learn and experience the magic of mentoring, in order to increase their ability to address other’s needs and be source of motivation for future (formal/non-formal) education or training for adults.
- The Mentor training course
- The Facilitator/trainer for Mentor training course
- The Mentoring Program Manager training course

Working language: ENGLISH

horloges imitatie

Target group: teachers (from secondary to higher education), researchers, managers and project, managers (from businesses to NGO’s), employees, trainers, youth workers, etc.

 

2015-07-10 - Intalnire cu mentorii si discipolii din proiectului FORMULA

Sambata, 11 iulie 2015, ora 10 la Scoala Primara "Hansel und Gretel", Iasi, Sos. Stefan cel Mare si Sfant nr 4.

 

Evenimentul reuneste  mentori si discipoli ai  nbsp;proiectului FORMULA 527914-LLP-1-2012-1-UK-GRUNDTVIG-GMP cu scopul de a evalua impactul proiectului la 6 luni de la finalizare.

2014-06-22 - Curs de Dezvoltare Personala

Pregatim o nou grupa de cursanti pentru Cursul de Dezvoltare Personala

Va asteptam cererile de inscriere cu drag pe email: formarestudia@gmail.com

Informatii suplimentare se pot obtine de la Tel: 0746320985

replique cartier

Copyright © 2009 by formarestudia.ro. Produced by dnmedia.info